KIWI kutter prisen på fisk tilsvarende momsen

KIWI kutter prisen på fisk tilsvarende momsen

7. januar senker KIWI prisene på all fersk og frossen fisk tilsvarende momsen i en periode på seks uker. Målet er å oppnå like stor vekst i fiskekonsumet på disse ukene, som myndighetene jobber for i en femårsperiode.
07. januar 2019

Nordmenn er opptatt av helse og sunnhet, og vi spiser stadig sunnere. Hele åtte av ti av oss mener sunnhet er viktig når vi skal planlegge og lage middag. Vi får i oss mindre salt, mindre sukker og mer frukt og grønt for hvert år som går. Pilene peker i riktig retning med ett unntak: Fisk.

Helsemyndighetene anbefaler oss faktisk å spise to-tre fiskemiddager i uken, men under halvparten av oss følger det rådet. Ferske tall viser at fiskekonsumet i Norge dessverre har falt med ti prosent det siste året. Det er dramatisk. Nå må vi samle alle gode krefter for å snu denne utviklingen.

Myndighetene har satt seg mål om å øke forbruket av fisk med 20 prosent innen utgangen av 2021. Men utviklingen går feil vei. For at vi skal klare å snu denne trenden må vi virkelig brette opp ermene og få fisken på bordet.

KIWIs mål er å være landets billigste lavpriskjede, og vi vet at pris er helt avgjørende for valg av matvarer.

Se et utvalg fiskeprodukter og deres nye priser her