Like innenfor inngangen har MENY Oslo City et eget streetfood take-away-område, hvor kundene kan velge mellom sushi, taco og pizza. Sushien er et shop-in-shop-konsept levert av SushiTake, med dagsfersk fisk fra Lerøy. Hver dag, gjennom butikkens åpningstid, lages sushi av egen sushi-kokk, både 5, 10 og 12-bitsporsjoner og større «party-pakker». I tillegg kan man få kjøpt ris, majones og de andre ingrediensene som man trenger for å lage tilsvarende sushi hjemme.
- Sushi takeawayen på Oslo City er så langt en ubetinget salgssuksess. Vi vil nå vurdere om flere MENY-butikker med sentral beliggenhet skal å gå for løsningen. Vi ønsker å bidra til økt fiskekonsum og da må vi tilpasse oss nye trender og forbruksmønstre. Enkelhet er et stikkord når det gjelder fisk, sier Lars Gerhardsen, kategoriansvarlig for fisk og sjømat i MENY.
MENY satser på lokal skreddersøm, hvilket innebærer at hver butikk i kjeden tilpasses til sin beliggenhet og kundegruppe. MENY Oslo City ligger i et knutepunkt hvor mange kunder passerer, samtidig er det et faktum at vi får flere 1-2 personshusholdninger og flere som spiser på farta.
Satser på fisk MENY er den dagligvarekjeden som selger mest fersk fisk, men har likevel hatt som mål å øke salget av sjømat.
- Vi skal stimulere til sunnere handlekurver, inkludert mer fisk. For å få til det, må vi ta aktive grep basert på forbrukerinnsikt
For mer informasjon, kontakt:
Lars Gerhardsen, kategoriansvarlig for fisk og sjømat i MENY, tlf./ e-post. Tlf: 98 23 48 33, lars.gerhardsen@meny.no