Ny MENY-butikk i Oslo

Ny MENY-butikk i Oslo

Torsdag 3. oktober åpner MENY Lillo Gård i Sandakerveien 98-100 i Oslo. Butikken har ca. 12 000 produkter, og kundegrunnlaget er alt fra studenter, unge barnefamilier og etablerte par.
03. oktober 2019

Butikken er på 1163 kvm og ligger i et nybygd leilighetskompleks, en del av et større område kalt Lillo Gård med 450 leiligheter. Det er 70 parkeringsplasser i underetasjen.

Butikksjefen heter Lars-Erik Holen, tidligere butikksjef hos MENY Grønland og har totalt 40 ansatte.Den nye butikken har et godt inngangsparti med stor og innbydende frukt- og grøntavdeling med videre utsikt inn til bakeri, fiskedisk, kjøttdisk og ferskvare. Driftssjef Marius Thorne i MENY er godt fornøyd med den nye butikken og er spesielt imponert over den gode planleggingen som har ført til at butikken er blitt så oversiktlig og lett å finne frem i. Han fremhever også satsingen på unge og fremadstormende mennesker på MENY Lillo Gård.

Interessen for vegetar er stor, særlig i våre sentrumsnære butikker slik som MENY Ringens Park og MENY Skøyen. I sommer doblet MENY salget av vegetarburgere, og hele kategorien har så langt i år en volumøkningen på 30 prosent. Derfor vil MENY Lillo Gård ha en egen ferskvaredisk for vegetar.

 


Velkommen innom!