Plast- og papirposer til samme pris

Plast- og papirposer til samme pris

For at det skal være enkelt for kundene å velge miljøvennlige alternativer, har SPAR fra uke 48 lik pris uansett om du velger plastpose eller papirpose.
20. november 2019

Vi går inn i en travel handletid for mange, der det ofte blir flere turer på butikken og mange varer i kurven. I SPAR er vi opptatt av å tilby våre kunder miljøvennlige alternativ og derfor får du fra 25. november papirposene våre til samme pris som plastposene.

– Vi er opptatt av å gi kundene våre valgmuligheter, derfor synes vi det er positivt at vi nå kan tilby papir- og plastposer til samme pris. Vi er også stolte medlemmer av Handelens Miljøfond og er glade for at vi kan bidra i deres kamp mot plast, forteller markedssjef i SPAR, Martin Munthe-Kaas.

Det er ikke så lett å orientere seg om hva som faktisk er de mest miljøvennlige alternativene. Her kan du finne mer informasjon om den miljømessige forskjellen mellom plastposer, papirposer og gjenbruksnett.

Har du en god idé til kampen mot plast?
Handelens Miljøfond, som SPAR støtter, utlyser millioner i støtte til de smarteste ideene. Har du tenkt noe lurt kan du derfor søke støtte innen 01. desember.