Se hvor mange tonn mat vi redder sammen

Se hvor mange tonn mat vi redder sammen

Med Jokers nye matredderbarometer ser du i sanntid hvor mange tonn med matsvinn vi sparer miljøet for.
15. desember 2021

I matredderbarometeret teller vi hver enkelt vare, i sanntid, som selges med redusert pris gjennom Throw No More-appen. Tallene er regnet fra oppstarten med de første butikkene i april 2020. I disse tallene ligger ikke varer som vi av andre grunner selger til redusert pris, men som ikke ligger i Throw No More.

Sjekk ut matredderbarometeret her

Både butikkene våre og kundene setter stor pris på Throw No More og bruker appen aktivt. Det har hittil ført til at over 2 millioner varer har blitt solgt og vi har dermed reddet over 500 tonn mat fra å gå i søpla. Throw No More nærmer seg 120.000 nedlastere av appen og i snitt blir 76 % av varene som ligger i appen solgt, ikke kastet.

Samarbeider også med Too Good To Go
Joker selger også forundringsposer gjennom Too Good To Go i mer enn 400 Joker-butikker for å redusere matsvinnet ytterligere. I november utgjorde dette 10 000 poser. I løpet av 2021 har Joker solgt nesten 55.000 forundringsposer. Det betyr at vi sammen med kundene våre har reddet nesten 140 tonn mat fra å bli matsvinn. Matredderbarometeret viser på nåværende tidspunkt ikke den maten vi redder gjennom Too Good To Go.

Relaterte saker