Mat i farta

Etterspørselen etter mat og drikke for folk i farta er i vekst. Deli de Luca, MIX og Jafs er konsepter som tilbyr ferdige måltidsløsninger.

Kundene omfavner Deli de Luca langs norske veier. På ett år har salget av kaffe økt med 30 prosent og mat i farta med 20 prosent. Samlet vekst var 6,5 prosent i 2017, og vi ser at tilbudet særlig appellerer til flere kvinner og barnefamilier, som kan velge mellom smoothies og greske yoghurter til ferske salater, wraps og rimelige middager av høy kvalitet. Mest populær er likevel Fresh Made, avdelingen som steker og smører focaccia, baguetter og sandwicher hver dag.

Deli de Luca åpnet sin butikk nummer 100 i 2017. 67 av butikkene ligger i Esso-stasjoner langs norske veier. Her er ferdige måltidsløsninger og kaffe blant kategoriene med størst vekst, og kundene forventer enkelhet, ferskhet og kvalitet.

MIX er i etableringsfasen av nytt konsept som beveger MIX fra kiosk til serveringssted. Jafs, med sitt polulære burgerkonsept, har i løpet av 2017 lansert og bygget om samtlige butikker med ny profil.

Års- og bærekraftsrapport

Års- og bærekraftsrapport

Her finner du våre års- og bærekraftsrapporter