Matdestinasjon på Solsiden

Matdestinasjon på Solsiden

Monica Ervig Kjendalen er en av mange kvinnelige butikksjefer i NorgesGruppen. Hver dag jakter hun på marginene som gjør MENY Solsiden til Trondheims destinasjon for de ypperste råvarene, den råeste handleopplevelsen og byens beste kunnskap om mat og matopplevelser.

Ifølge vår undersøkelse, NG Kjedetracker, er MENY den mest inspirerende butikken å handle i, med serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere. Monica Ervig Kjendalen og resten av de ansatte på MENY Solsiden i Trondheim, er blant de beste bevisene vi har på det. Butikken har ligget på toppen av MENYs kundeundersøkelser de siste årene, og bygger sin posisjon på fagkompetanse.

Butikksjefen Monica er hjertet og hjernen bak. Hun setter medarbeiderne i sentrum, involverer, gir ansvar og skaper gode vekstvilkår for talenter. Blant tiltakene som har gitt suksess er ansattkvelder om kundeservice og fagkunnskap, traineer og aktiv bruk av MENYs digitale opplæringsplattform, MENY Masters. MENY Solsiden tiltrekker seg de beste fagfolkene i bransjen og har vært et springbrett for flere av lederne i regionen. Butikken skiller seg ut blant butikkene i Trondheim. Den er kreativt bygget opp og i en egen klasse på orden,renhold og struktur. Butikksjefen er ikke redd for å gå nye veier og tar gjerne i bruk ny teknologi for å ligge i front.

I 2018 ble Monica kåret til Årets Butikksjef. MENY Solsiden har blitt kåret til beste MENY-butikk i regionen flere år på rad, beste MENY-butikk 2016,og Monica vant NorgesGruppens Kremmerpris i 2018.

Les mer om hvordan NorgesGruppen jobber for mangfold