Matbørsen er vinner av Mangfoldsprisen 2019

Matbørsen er vinner av Mangfoldsprisen 2019

Matbørsen ble i dag tildelt Mangfoldsprisen 2019 under regjeringens integreringskonferanse, som er regjeringens utmerkelse for bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet.
24. september 2019

– Gratulerer til Matbørsen Stokke! Dere viser virkelig hvilken kompetanse og verdi som ligger i mangfold, og hva norsk arbeids- og næringsliv kan få ut ved en bevisst satsing. Jeg håper og tror dere vil inspirere andre bedrifter, sier kunnskaps -og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Ved Matbørsen Stokke har de totalt 230 ansatte bakgrunn fra 26 ulike land, og bedriften kan vise til mangfold både i ledelsen og blant de ansatte. Bedriften tilrettelegger for språkopplæring og fagbrev for sine ansatte. Matbørsen er en bedrift som tilbyr praksisplasser og arbeidstrening

Å vinne mangfoldsprisen og få regjeringens hederspris gjør oss både stolte og ydmyke, sier Matbørsen-sjef Dag Freddy Henriksen. Vi har fått et bevis på at vi er på rett vei i arbeidet vårt med å bygge en bedrift som skal være en av de mest fremtidsrettede næringsmiddelbedrifter i landet, der produksjon, lønnsomhet og bærekraftighet er klare mål. Bygger vi en sterk kultur rundt disse mål og verdier så vil vi være en viktig og god bedrift for våre butikker og kunder i NorgesGruppen. Vi jobber hver dag for å gi konkurransekraft og unikitet på spiseferdige produkter, legger han til. 

Matbørsen er et datterselskap i NorgesGruppen og produserer produkter for KIWI, MENY, SPAR og Joker.

Relaterte saker