NorgesGruppen klatrer på kåring

NorgesGruppen klatrer på kåring

Universum delte nylig ut prisene for Norges mest attraktive arbeidsplasser. NorgesGruppen har i en årrekke blitt kåret til bransjens beste, og har nå også klatret på topp 10 listen over norges mest attraktive arbeidsgivere blant økonomer.
15. november 2021

Yrkesaktive økonomer kåret NorgesGruppen til den 7. mest attraktive arbeidsgiveren i Norge! NorgesGruppen har klatret på topp 10 og passert Orkla på listen.

Hva er viktig ved valg av arbeidsgiver? Det er særlig det gode arbeidsmiljøet, muligheter for høy fremtidig inntjening, varierte arbeidsoppgaver og lederskap som støtter utvikling, som nevnes som de viktigste egenskaper for erfarne medarbeidere innenfor økonomi området, når de rangerer bedriftene.

Områder som generelt er viktige for yrkesaktive og som har en økende trend over de siste årene er:

-Respekt for hverandre
-Teamorientert arbeid
-Inspirerende lederskap

Generelt er også støtte for kjønnsbalanse viktigere enn tidligere. Blant de yrkesaktive økonomene er det også store forskjeller mellom kjønnene. I år er NorgesGruppen også på kvinnenens topp-15-liste sammen med blant annet Forsvaret, Skatteetaten, Tine og Loreal.

Videre har samfunnsansvar og samfunnsoppdrag blitt viktigere for alle fagområdene samtidig som utfordrende arbeidsoppgaver har blitt mindre viktig.

NorgesGruppen IT og Digitale Tjenester klatrer også videre på listen og er nå en av Norges topp 30 mest attraktive IT-selskaper!

Universum står bak prisutdelingen og kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere for yrkesaktive innefor områdene økonomi, ingeniør, IT og Jus. I år svarte 10 700 yrkesaktive med utdannelse fra 24 ulike universiteter på undersøkelsen, som rangerer medarbeideres foretrukne arbeidsplasser. Gjennomsnittlig har de syv års erfaring fra arbeidslivet.

 

På bildet fra venstre: Allessandro Ragnoli Winger fra Finans i NG ASA, Karoline Uteng Fossum og Ida Norhagen fra HR-Tjenester og Solbjørg Myren fra HR i NG ASA

 

 

Relaterte saker