Årets klatrer innen IT

Årets klatrer innen IT

NorgesGruppen ble nylig tildelt to priser i Universums anerkjente kåring av Norges mest attraktive arbeidsgivere.
11. november 2019

NorgesGruppen mottok prisen for årets klatrer innen IT. Utviklingen har vært meget god fra 2018 til 2019. De klatret NorgesGruppen hele 18 plasser.

NorgesGruppen fikk også prisen for bransje-beste som den mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive innenfor Økonomi. Det er fjerde året på rad at NorgesGruppen mottar denne prisen. NorgesGruppen gikk fra en 12. plass i 2018 til 7. plass i 2019.

Universum som står bak prisen, skapte en kveld med stor stemning og med fokus på hvordan arbeidsgivere jobber med employer branding og rekruttering. Yrkesaktive arbeidstakere er opptatt av å ha et arbeidsliv med godt arbeidsmiljø og utviklende arbeidsoppgaver.

10 032 yrkesaktive med høyere akademisk bakgrunn har respondert på Universums undersøkelse. Innsamlingsperioden var juni til august 2019.

Ada Alveid er student ved Handelshøyskolen BI og har praksis hos HR-Tjenester. Hun deltok på premieutdelingen sammen med Karoline Uteng Fossum NG HR-Tjenester, Lene Christina Grimstad Rajendra og Ami Thomasgaard fra NG Data, Aleksander Kirkeng fra Sylinder og Solbjørg Myren fra NG ASA.

Takk til alle som bidrar hver dag til å gjøre NorgesGruppen til et meningsfylt og flott sted å jobbe!

 

Relaterte saker