« Tilbake til Ledige stillinger

Åpen søknad til MIX

Åpen søknad til MIX

Hei, 

Vi har stadig behov for ressurser til våre MIX-butikker og i denne basen kan du registrere deg som søker til alle våre MIX-butikker i hele landet, basert på fylke. 

Vi setter pris på din henvendelse og håper du vil registrere din kontaktinformasjon, CV og andre relevante opplysninger i vårt system. Dette gjør du enkelt ved å trykke «søk» lenger ned på denne siden.

Dine opplysninger lagres i 3 mnd. Deretter vil du få en epost der du må samtykke til videre lagring. 

 

For spørsmål, ta kontakt med Kjedeleder i MIX Svein Erik Alstad-Evjen på 957 76 960 eller svein.erik.alstad-evjen@mix.no

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

MIX er NorgesGruppens største kioskkjede målt i omsetning og eies og driftes av NorgesGruppen Servicehandel AS. Kjeden er landsdekkende og Norges største servicehandelskjede målt i antall utsalgssteder. Kjeden består kun av kjøpmannseide butikker - 100 profilerte kiosker og 400 uprofilerte medlemmer.

NorgesGruppen Servicehandel AS er et datterselskap i NorgesGruppen ASA med hovedfokus på eierskap, utvikling og drift av konsepter innenfor servicehandel og servering. Porteføljen består i dag bl.a. av konseptene; MIX, Jafs, Tiger, Deli de Luca, Kaffebrenneriet og BigHorn Steak House.