« Tilbake til Ledige stillinger

Ønsker du å ta steget videre inn i teknologiens verden, og samtidig gi karrieren din en flying start?

Ønsker du å ta steget videre inn i teknologiens verden, og samtidig gi karrieren din en flying start?

I NorgesGruppen jobber vi med fremtidsrettede IT-løsninger som sørger for at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager over hele landet. Her er det mer enn nok mat for teknologer.

Gjennom NorgesGruppens 2 årige talentprogram innenfor IT - Drivhusprogrammet - får du jobbe med 2-3 forretningsområder med ulike teknologier og utviklingsteam som leverer NorgesGruppens digitale løsninger. Gjennom programmet får du innsikt og kjennskap om NorgesGruppen og IT i NorgesGruppen. Du ansettes fast fra dag 1, og etter endt program finner vi sammen riktig arbeidsområde for deg!

Hva har våre tidligere graduates jobbet med?

 • Ordreløsningen for innkjøp av varer til alle våre butikker og lager
 • Netthandelsløsninger
 • Vårt kunde- og lojalitetsprogram – Trumf med 2,4 millioner medlemmer
 • Apper både til kunder og ansatte
 • Transportløsninger, alt fra hjemlevering til transport med trailer eller autonome båter
 • Analyser, algortimer og maskinlæring på ulike områder
 • Teknologi i butikk som sensorer, betalingsløsninger, kasse mm.  
 • Ulike teknologier som Java, .Net, React, Angular, REST API, Container og Kubernetes mm.

Hva sier en av våre tidligere graduates?

«Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med fremtredende teknologi som kan påvirke hverdagen. Som nyutdannet var jeg usikker, men nysgjerrig. I løpet av 2 år hos Drivhusprogrammet har jeg fått muligheten til å utfordre denne usikkerheten samt være med på å forme hverdagen gjennom forskjellige prosjekter og roller. I programmet er det bare å la din nysgjerrighet slå seg løs! Det er gode veiledninger gjennom løpet, slik at du blir trygg på prosjektene du er med på, selv med ulik kompetansebakgrunn. I dag er jeg blitt ansatt som Junior Prosjektleder hos Engros-avdelingen og er klar til å ta imot flere nye utfordringer.», Hao Ying Lo, tidligere trainee.

Programmet passer for deg som:

 • Avslutter en bachelorgrad eller mastergrad i 2024 innenfor IT. Tidligere graduates i Drivhusprogrammet har også hatt annen ingeniør- eller realfagsutdanning, så ikke nøl med å søke om du har annen relevant kompetanse.
 • Har lyst til å jobbe med systemer og programvare som påvirker hverdagen til millioner av nordmenn
 • Vil kickstarte karrieren som teknolog med en bratt læringskurve

Vi tilbyr

 • Fast ansettelse fra dag 1!
 • Onboarding med opplæring eller kurs i de relevante programmeringsspråkene, teknologiene og verktøyene du skal jobbe i
 • Spennende oppgaver hvor du er med på å løse reelle utfordringer
 • Faglige veiledere og mentorer som støtter og hjelper deg i programmet
 • Du blir en del av et Ungt nettverk som tilbyr sosiale og faglige arrangementer internt

Kjenner du at det kribler i tastaturfingrene? Send en søknad!

Vi er på jakt etter deg som ønsker en spennende utfordring, og som kan kjenne deg igjen i våre verdier Arbeidsglede, Profesjonell, Brukerorientert og Fremtidsrettet.

Søknadsfrist: Frist 4/10, men vi vurderer søknader fortløpende.

Sted: Vi holder til i Bedriftsveien 9 på Kalbakken i Oslo, i nye, moderne lokaler.

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer om oss kan du følge oss på Instagram; matforteknologer_norgesgruppen. Vi kommer også på ulike karrieredager gjennom høsten (publiseres på Instagram), så huk tak i oss dersom du vil vite mer!

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Mat til folket, er mat for teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

NorgesGruppen Data består av 220 medarbeidere. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Sulten på en spennende jobb? Vi byr på mat for teknologer.