Nyhetsarkiv

Sorter på:
    12.08.2011

    NorgesGruppen støtter de sultrammede på Afrikas horn

    Gjennom organisasjonen UNICEF Norge, støtter NorgesGruppen de sultrammede i Øst-Afrika.
    28.07.2011

    Minnestund for Per-Erik Burud

    I forbindelse med Anita og Per-Erik Burud sin bortgang vil Kiwi avholde en minnemarkering utenfor sitt servicekontor i Lier, torsdag 4. august kl. 18.00.
    22.07.2011

    Per-Erik Burud funnet omkommet

    NorgesGruppen og KIWI har fått bekreftet at det er Per-Erik Burud som er funnet i skjærgården utenfor Tjøme sent torsdag kveld.
    19.07.2011

    Konstituert profilhusleder i KIWI minipris

    Jan Paul Bjørkøy (56) er fra i dag konstituert som profilhusleder i KIWI minipris, av styret i Kiwi Norge AS. Bjørkøy konstitueres som følge av Per-Erik Buruds tragiske bortgang.
    15.07.2011

    Bidrar til søket etter Per-Erik Burud

    Politiet i Vestfold fortsetter søket. Politiet søker i dag med hjelp fra dykkere fra Stavern Dykkersenter og Fredrikstad Brannvesen.
    14.07.2011

    Per-Erik Burud antatt omkommet i båtulykke

    Det er med stor sorg vi mottok meldingen om den tragiske ulykken i Vestfold som antas å ha krevd tre liv, deriblant adm. direktør Per-Erik Burud og hans kone. Våre tanker går til barna, familiene, venner og kolleger.
    13.07.2011

    Per-Erik Burud savnet i båtulykke

    - Vi bekrefter at administrerende direktør i KIWI Minipris Per-Erik Burud er savnet etter en tragisk båtulykke i Vestfold i natt. Det er med sorg vi har mottatt melding om at hans kone Anita og hennes venninne er omkommet i ulykken.