Farmandprisen 2010: Bronse til NorgesGruppen

Farmandprisen for årets beste årsrapporter ble delt ut i går, og for første gang ble også NorgesGruppen premiert for sin årsrapport.
17. september 2010

NorgesGruppen var påmeldt i kategorien Ikke-børsnoterte selskaper, og blant alle innsendte bidrag kom vi altså på pallen med en flott tredjeplass. Det er første gang NorgesGruppen vinner en pris.

- Å bli premiert av Farmand-juryen er en flott anerkjennelse av den store jobben det er å lage NorgesGruppens årsrapport, sier informasjonssjef Kine Søyland. - Ekstra morsomt er det at vi får prisen etter at vi har gjort ganske radikale grep ved å dele rapporten i to, et magasin og en rapportdel. Juryen anerkjente oss for å ha laget en veldig lettlest årsrapport, og de understreket også at det er helheten vi premieres for.

Klassen for ikke-børsnoterte selskaper ble vunnet av Gjensidige, med Posten på sølvplass.

Om Farmandprisen:
Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris, og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Formålet med prisen er å stimulere til bedre kvalitet på årsrapporter som utgis av norske virksomheter. Alle selskaper eller offentlige virksomheter som produserer en årsrapport kan melde seg på i konkurransen.