NorgesGruppen fornyer samarbeidsavtalen med Norges Skiforbund

NorgesGruppen fornyer samarbeidsavtalen med Skiforbundet for sesongen 2015 - gjennom profilene SPAR og ALI. ASKO fortsetter avtalen med Marit Bjørgen og Therese Johaug.
06. desember 2013

I 2015 er det ny VM-sesong - denne gang i Falun, SPAR/ALI og ASKO satser for fullt på sine respektive samarbeidspartnere innenfor NSF-leiren. Nåværende avtale løper ut i 2014 og er nå fornyet til å vare ut sesongen 2015. 

ALI er sponsor for sprintlandslaget herrer, SPAR for allroundlandslaget herrer og ASKO nasjonal hovedsamarbeidspartner med Marit Bjørgen og Therese Johaug. 

-       Vi legger vekt på å støtte Skiforbundet og den felleskapsmodell de står for - det vil være bærebjelken for norsk langrennsport også i tiden fremover, sier Torbjørn Johannson, konserndirektør i NorgesGruppen 

Dagligvarekjeden SPAR valgte også tidligere i år å øke sitt engasjement ved å sponse regionslagene til Norges Skiforbund, dette for å bidra til at unge potensielle løpere kan få muligheten til å utvikle seg til langrennsutøvere, som vi alle kan ha glede av i fremtiden.

For mer informasjon, kontakt;
Konserndirektør Torbjørn Johannson på tlf. 901 57 697