NorgesGruppens pris for beste selger

Fredag 4. mai ble NM i entreprenørskap arrangert på Norges Varemesse på Lillestrøm. 400 håpefulle ungdomsskole elever var med i konkurransen om å vinne NorgesGruppens pris for beste selger.
07. mai 2012

Men det var èn gullvinner som sjarmerte alle under NM, Fritjof Moen fra bedrift ”Godt Grep UB”, Mailand videregående skole i Akershus. Juryen la særlig vekt på to kriterier, produkt kunnskap og evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder.

- Jeg vil takke alle dere jeg har snakket med her i dag, for når jeg møter folk som er interessert får jeg energi, og det er derfor jeg har vunnet denne prisen, sa Moen. Premien er deltakelse på Leder for en dag, og i september skal Fritjof få følge en norsk toppleder gjennom arbeidsdagen. 

- Fokus på service og personlig salg blir viktigere og viktigere i vår bransje, derfor er det både motiverende og inspirerende og se så mange talenter i aksjon sa pris utdeler Marianne Ødegaard Ribe fra NorgesGruppen, som også ville gi sin honnør til juryen for et glimrende arbeid.

NM i Ungdomsbedrift
Gjennom to hektiske dager, 3 og 4. mai, presenterte de unge gründerne sine bedrifter og produkter for publikum og dommere på NM for Ungdomsbedrifter - mesterskapet som karakteriseres som «Norges mest kreative, energiske og nyskapende». De 78 deltakende bedriftene hadde alle kvalifisert seg gjennom fylkesvise konkurranser, og de representerte dermed landets beste ungdomsbedrifter.

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen var også tilstede og delte ut prisen til Norges beste Ungdomsbedrift, som gikk til Frii UB fra Nøtterøy videregående skole.

 – Det er inspirerende for meg å møte alle de kreative og engasjerte deltakerne her i NM for ungdomsbedrifter. Jeg ønsker å fornye skolen gjennom å gjøre den mer praktisk og variert i alle fag. Ungt Entreprenørskap er en vei å gå her, sa Halvorsen.

For mer informasjon se: www.ue.no