Ny tomt til ASKO DRAMMEN AS

Dagligvaregrossisten ASKO DRAMMEN AS vurderer å etablere seg på ny tomt ved Hanekleiva i Sande kommune.
23. september 2014

ASKO DRAMMEN AS har søkt etter en tomt i flere år og vurdere nå å flytte sin lagervirksomhet til Sande kommune. Selskapet har behov for et større lagerareal, og dette behovet kan ikke løses på nåværende lokasjon på Lierstranda. Tomten må minimum være på 100 mål for å sikre et optimalt utformet bygg med tilhørende uteareal. ASKO DRAMMEN AS har inngått en opsjonsavtale på en tomt ved Hanekleiva i Sande kommune i Vestfold fylke. Selskapet jobber med flere alternativer og mener at Sande er et godt alternativ.

ASKO DRAMMEN AS vil snarest starte regulering av tomten for å avklare om vi kan bygge det vi ønsker. Dette innebærer at ASKO DRAMMEN AS ønsker å satse på en god lokasjon som erstatning for dagens bygg på Lierstranda, basert på fremtidsrettet teknologi og utrustning. Lagerbygget planlegges oppført i løpet av 5-7 år.

Kontaktperson: Direktør i ASKO DRAMMEN AS Knut-Andreas Kran, tlf 96237272.

ASKO DRAMMEN AS er et grossistselskap som leverer matvarer til NorgesGruppens dagligvarekjeder, KIWI, MENY, SPAR og JOKER, samt frittstående dagligvarebutikker i Buskerud og omegn. ASKO DRAMMEN AS har i dag 150 årsverk og omsatte i 2013 for 3,9 milliarder kroner.