Tok 9 av 10 medaljer i NM

NorgesGruppens profilhus Meny-Ultra tok 9 av 10 medaljer i NM i Sjømat og NM i Kjøttfag. Begge konkurransene ble utført i forbindelse med Den norske matfestivalen i Ålesund.
30. august 2010

NM i Sjømat og NM i Kjøttfag er fagkonkurranser for de som jobber med salg av sjømat og kjøtt. Konkurransen er med på å ta vare på de håndverksmessige tradisjonene og den faglige dyktigheten som kreves i begge fagene. Deltagerne kvalifiserer seg til NM gjennom regionale konkurranser.

Kjøttindustriens Fellesforening er arrangør av NM i kjøttfag, både for lærling og svenn, i samarbeid med Kjøttbransjens Elitelag, kjøtt- og dagligvarebransjen, mens NM i Sjømat arrangeres av Norske Sjømatbedrifters Landsforening.

Vinnerne av NM konkurransene var, Stian Gundersen fra Meny Stadionparken som tok gull i NM i sjømat. Sølvet der gikk til Christina Sollie fra Ultra Østfold.

I NM i Kjøttfag for lærlinger gikk gullet til Tonje Hognses fra Meny Stokke, Sølvet til Jennie Bäck fra Jacobs og Manuell Mendez fra Meny Oslo City. Bronsen tok Ingvild Solsvik for Meny Eiktoppen.

Siste konkurranse var NM i Kjøttfag, åpen klasse. Der tok Rita Karin Hodneland fra Meny Fosnavåg gull for andre år på rad. Sølv gikk til Anja Rosland fra Meny Stadionparken og bronsen delte Kamilla Bjørklund fra Jacobs og Anette Eriksmoen fra Centra Colosseum.

Vi gratulerer alle vinnerne.