« Tilbake til Ledige stillinger

Bakehuset søker en analytisk og forretningsorientert Business Controller

Bakehuset søker en analytisk og forretningsorientert Business Controller. Som Business Controller i Bakehuset vil du være en sentral ressurs innenfor økonomi i Norges største bakerivirksomhet. I tillegg til løpende oppgaver, vil du få ta del i prosjekter for å utvikle forretningen som vil gi god forståelse for verdikjeden i en markedsorientert industribedrift.

Økonomiavdelingen skal være en viktig bidragsyter til selskapets vekst og utvikling. Som Business Controller må du derfor like å jobbe tett med andre fagmiljøer og håndtere en rekke ulike oppgaver. Du vil ha utstrakt kontakt ut med alle deler av virksomheten, og vi legger følgelig vekt på at du kan bygge relasjoner, er løsningsorientert og har gode kommunikasjonsevner.


Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide og presentere rapporter med høy kvalitet og effektivitet
 • Utarbeide diverse økonomiske analyser og beslutningsgrunnlag, løpende og ad hoc
 • Delta i budsjett-, prognose-, investerings-, og strategiprosesser i tett samarbeid med selskapets ledere
 • Bidra til oppdaterte kostpriser i ERP-systemet, Infor M3
 • Aktivt bidra til lønnsomhetstiltak og oppfølging av disse; herunder inntekts- og kostnadsforbedringsprosesser
 • Være en pådriver for å arbeide smartere og mer effektivt gjennom kontinuerlig forbedring av analyseverktøy, prosesser og rutiner
 • Delta i prosjekter, herunder IT og forretningsutvikling.
 • Støtte ledere i bakeriene og generelt bidra til bedre økonomiforståelse i de ulike avdelingene


Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse, gjerne Master innen økonomi/finans eller tilsvarende, med solide akademiske resultater
 • 3-5 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon, konsulentvirksomhet eller tilsvarende stilling
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • God IT-kompetanse, herunder Excel og Powerpoint. Vi benytter også QlikSense og Infor M3 i vårt daglige arbeid.
 • Kan identifisere seg med Bakehusets kulturplattform og verdigrunnlag, Ekte, Glødende, Alltid forberedt og Helt i front.


Personlige egenskaper

Den ideelle kandidaten er forretningsorientert, analytisk og fremtidsrettet med en sterk lyst til å skape resultater gjennom forbedringsarbeid. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser på egen hånd. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med et høyt tempo. For å lykkes i stillingen, må du også kunne skape tillit gjennom relasjonsbygging.
 

Hva kan vi tilby deg?

En sentral rolle i administrasjonen i et solid selskap med gode fremtidsutsikter. Profesjonelle og dyktige kollegaer og mulighet til faglig og personlig utvikling.I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser og har lav turnover. Vi håper å høre fra deg, ta gjerne kontakt for mer informasjon om stillingen.

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,8 mrd NOK og bedriften har ca. 1 000 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.