« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Bryn søker plukkere til netthandel

MENY Bryn søker plukkere til netthandel

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet enklere å handle, og i vår nettbutikk får du den samme kvaliteten og utvalget som i butikken. I nettbutikken finner du hele vårt utvalg av frukt og grønt, nystekte bakervarer og ferskvarer fra kjøtt- og fiskedisken. Vi plukker de beste varene etter strenge kvalitets- og holdbarhetskrav. 

Hos MENY Bryn har vi nå behov for flere kollegaer i vår netthandelavdeling
Stillingsomfang: 40%, 60% og 80% - når du søker krysser du av på hvor mye du vil jobbe
Arbeidstid; dag, kveld, natt og helg (natt fra kl. 22-06)
Oppstart: snarest
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre i vår netthandelavdeling?
Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden. Du vil plukke varer ute i butikken og finne den beste kvaliteten til kundene som har bestilt. Når en ordre er plukket må den pakkes og klargjøres for utlevering og henting. Om er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.

Vi ser etter deg som: 
Legger sin stolthet i hver ordre! Alle varer skal ha god dato, topp kvalitet og være pakket pent og logisk. Du må kunne skille mellom god og mindre god kvalitet, og det skal være viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og vi ønsker oss kollegaer som bidrar til arbeidsmiljøet med iver og lagånd.

Vær oppmerksom på at medarbeidere som plukker i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi deg som liker å være aktiv og som ikke gir seg før hele laget er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Vær obs på at du må jobbe turnus med nattarbeid fra kl. 22-06. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Bryn er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!


Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 22 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!