« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen Regnskap avd. Oslo søker regnskapskonsulent

NorgesGruppen Regnskap avd. Oslo søker regnskapskonsulent

Er du en nysgjerrig person og interessert i å følge med på teknologiske muligheter innenfor regnskapsfaget? Ser du muligheter istedenfor begrensninger? Da kan det være nettopp deg NorgesGruppen Regnskap søker etter. 

Raske teknologiske fremskritt, nye verktøy og automatisering av prosesser gir oss muligheten til å møte økte krav til service og effektivitet. For å muliggjøre dette må vi ha kontinuerlig fokus på å utvikle vår virksomhet og med på laget trenger vi deg! Vi trenger deg som kan være en pådriver for forbedring og hverdagsrasjonalisering, og som blir motivert av å se effekter og resultater. Vi har masse god kompetanse og erfaring som vi vil dele med deg, og vi er spente på hva du vil dele med oss. 

  

Arbeidsoppgaver:  

 • Kundeoppfølging 
 • Selvstendig regnskapsarbeid 
 • Oppfølging av avvik fra våre digitale prosesser 
 • Rapportering 
 • Mulighet for å bli spesialist innenfor områder av regnskapsprosessene 

  

Ønskede kvalifikasjoner: 

 • Økonomisk utdanning 
 • God faglig kompetanse innenfor regnskap 
 • Erfaring med systemer, verktøy og malverk og inneha evne til å utnytte disse 

  

Vi ser etter deg som: 

 • Trives med kundekontakt 
 • Er selvstendig, men lojal mot rutinene 
 • Er positiv og mulighetsorientert 
 • Har høy arbeidskapasitet 
 • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 
 • Er nytenkende og tør å fremme dine synspunkter 

  

Vi kan love deg en spennende, utfordrende og utviklende rolle hos oss. Du vil bli en del av et hyggelig, dynamisk og til tider hektisk miljø med mange dyktige kollegaer. 

Vi tilbyr fleksibilitet og selvstendighet og du får anledning til å jobbe med de nyeste verktøyene innen bransjen. Hos oss skal det være godt å jobbe, og du skal få lov til å strekke deg. 

Vi som jobber her, er stolte av arbeidsplassen vår og vi gleder oss til å høre fra deg og hvorfor du ønsker å være med på vår videre reise. 

Har du spørsmål knyttet til stillingen kontakt Sondre Sjølie Larsen eller Bente Kalland. 

Søknadsfrist: 2. oktober 2022 

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen. 

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

NorgesGruppen Regnskap AS er et datterselskap i NorgesGruppen. Selskapet leverer regnskapstjenester til dagligvarebutikker, kiosker, eiendomsselskaper i konsernet og engrosvirksomheten. NorgesGruppen Regnskap AS har ca. 90 ansatte fordelt på kontorer i Brumunddal, Kristiansand og Oslo.