« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen søker Data Engineer

NorgesGruppen søker Data Engineer

Er du en nytenkende og forretningsorientert Data Engineer som ønsker å være en sentral bidragsyter i reise mot å bli en datadrevet organisasjon? Ønsker du å utforske og finne gode løsninger for å skape innsikt som påvirker viktige beslutninger knyttet til utvikling av varesortiment i flere av Norges dagligvarekjeder?

Kategori / Innkjøp (KI) i NorgesGruppen består av en tverrfaglig gjeng som brenner for å realisere forbedringer og ny funksjonalitet med fokus på verdi for våre kunder. Vi har mange planer og ønsker, og er midt oppi et teknologisk løft som gjør at vi trenger flere dyktige data engineers med på laget.

 

Om NorgesGruppen
NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter.

Vi skal være kundens førstevalg av forbruksvarer og tjenester i matmarkedet, ha en verdikjede som er kostnadsledende, og være best på samarbeid og innovasjon. Videre skal vi lede an i det grønne skiftet på veien mot klimanøytralitet, jobbe for å styrke folkehelsen og være bransjens beste på sunnhet og ressursutnyttelse. Vi skal skape muligheter for alle og gjøre oss fortjent til stor tillitt i befolkningen.

 

Om stillingen

Som Data Engineer i NorgesGruppen blir du en del av Kategori / Innkjøp (KI) – en sentral funksjon som jobber på tvers av NG sine virksomhetsområder. Du vil få muligheten til å påvirke hvordan vi jobber med å forme fremtidens handleopplevelse og vareutvalg igjennom å støtte området innkjøp og kategoriutvikling med innsikt.

I KI blir du del av et tverrfaglig og smidig lag med utviklere, analyse- og forretningsressurser som både er klare for å støtte og lære bort til deg, men som også ønsker å lære av dine erfaringer. Du vil være med fra starten på en reise mot ny moderne teknologi og skyplattform hvor du får være med på å påvirke fremtidens løsning.

 

Arbeidsoppgaver vil inkludere:

 • Utvikle og forvalte våre løsninger i tett samarbeid med kategorianalytikere, kategorisjefer og andre interessenter
 • Jobbe i et tverrfaglig forretningsteam som skal realisere forbedringer, ny funksjonalitet med fokus på verdi
 • Utforske og finne gode løsninger for å skape innsikt som påvirker viktige beslutninger knyttet til utvikling av varesortiment i flere av Norges dagligvarekjede
 • Jobbe tett på forretningssiden med viktige strategiske problemstillinger
 • Arbeide tverrfaglig i et smidig lag

 

Kvalifikasjoner

 • Du har gjerne noen års erfaring med datamodellering
 • Du har gjerne erfaring med SAP Hana eller annen type datavarehusteknologi
 • Du har gjerne erfaring med skyløsninger innenfor analyse
 • Må ha interesse for, og gjerne erfaring fra arbeid med forbrukerinnsikt
 • Må ha interesse for, og gjerne erfaring fra å jobbe etter smidige prinsipper og i smidige team
 • Høyere utdanning på minimum bachelor-nivå eller tilsvarende. Gjerne innen teknologi eller økonomi

 

Personlige egenskaper

 • Du ønsker å lære, er nysgjerrig og er engasjert i faget ditt
 • Du har evne til å forstå komplekse prosesser og verdikjeder
 • Du liker å jobbe sammen med andre i lag

 

Hva tilbyr vi?

 • Trivselsgraden er høy hos oss; vi respekterer hverandre, og har det hyggelig på jobb. Vi legger til rette for faglige- og sosiale samlinger, og prioriterer god onboarding av nyansatte – slik at du blir inkludert fra første dag!
 • Vi har innsikt og analyse høyt på agendaen og som Data Engineer vil du få en sentral rolle i vår reise mot å bli en datadrevet organisasjon
 • Du vil få være med å påvirke fremtidens handleopplevelse og vareutvalg igjennom å støtte innkjøp og kategoriutvikling i Norges største dagligvareselskap .
 • Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg muligheter til både faglige- og personlige utviklingsmuligheter
 • Du vil være en del av et tverrfaglig smidig lag med utviklere, analyse- og forretningsressurser som har fokus på å utfordre dagens måter å jobbe på og høy trivsel!
 • En trygg og solid arbeidsgiver som ønsker å satse på deg
 • Nye kule lokaler sentralt på Skøyen
 • For å nevne noen av ordningene vi tilbyr har vi treningsstøtte og flere firmahytter, kantineordning, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring

 

Hva nå?

Du er hjertelig velkommen til å søke direkte her og nå. Eventuelt kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner AvantGarde Search via Chief Talent Sourcer, Albanit Rexhaj (41 27 71 68 // albanit@avantgardesearch.no) som har et detaljert prospekt han gjerne sender deg.

 

Søk via link: https://avantgardesearch.teamtailor.com/jobs/2064001-data-engineer-norgesgruppen-skoyen-oslo/applications/new

 

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpspriser, samt å finne et attraktivt sortiment til ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet. Avdelingen skal, gjennom årlige forhandlinger og løpende overvåking av markedet, levere markedets beste innkjøpsbetingelser. Deres aller viktigste oppgave er å velge det til enhver tid riktige varesortimentet for hver enkelt kjede. Avdelingen har høyt kvalifiserte kategori- og analyseressurser som sikrer optimale beslutninger i de enkelte prosesser. Sammen med leverandørene blir det gjennomført en rekke prosjekter innenfor kategoriutvikling og optimalisering av sortiment.