« Tilbake til Ledige stillinger

Tech Summer Internship 2023 - 8 uker med faglige utfordringer!

Tech Summer Internship 2023 - 8 uker med faglige utfordringer!

Her får du som er IT- og datateknologistudent en fantastisk mulighet i ett av Norges største selskaper. Hos oss bidrar du til å lage løsninger som er viktige for hele verdikjeden i NorgesGruppen og etter endt internship vil du sitte igjen med en innsikt og kompetanse om varehandel som vil gi deg et fortrinn videre i arbeidslivet.

Se hvordan det var å være summer intern 2022! Link: Teknologi i NorgesGruppen - YouTube

 

Hvorfor velge oss?

Du vil i løpet av 8 uker, få jobbe med å løse relevante og reelle oppgaver fra et forretningsområde i NorgesGruppen. Du vil få muligheten til å være ansvarlig for leveranser i prosjekt hvor du vil jobbe innen bl.a. BigData/analyse, AI og maskinlæring. Når internshipet er over, presenterer du prosjektet og resultatene for IT-avdelingen, og øvrige ledere i konsernet vårt.

Du vil få faglig påfyll gjennom presentasjoner, bedriftsbesøk og det arrangeres sosiale aktiviteter slik at våre interns blir godt kjent. Dette året har vi blant annet spilt minigolf, vært på Escape room, hatt matkurs – «lag din egen dumpling», samt andre felles aktiviteter med andre interns i NorgesGruppen.

 

Åtte studenter, åtte uker

  • Oppstart 19. juni og avslutning 11. august
  • To team, to ulike prosjekter
  • Faglig oppfølging og veiledning

 

Litt om deg:

  • Programmet passer for deg som har 1 eller 2 år igjen av utdannelsen din innenfor IT. Tidligere interns har også hatt annen ingeniør eller realfagsutdanning, så ikke nøl med å søke om du har relevant kompetanse.
  • Er nysgjerrig, ambisiøs, innovativ og liker å jobbe analytisk
  • Har godt humør og bidrar til resultater gjennom engasjement og initiativ
  • Har lyst til å jobbe med systemer og programvare som påvirker hverdagen til millioner av nordmenn

 

Kjenner du det krible tastaturfingrene?

Send oss en søknad! Fortell oss om områder du liker å jobbe med, og hvorfor akkurat du er en god kandidat. Legg ved karakterer og CV.

Søknadsfrist:

Sted: Vi holder til på Kalbakken i Oslo, i nye, moderne lokaler.

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Mat til folket, er mat for Teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

NorgesGruppen sin IT avdeling består av 220 medarbeidere. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Sulten på en spennende jobb? Vi byr på Mat for teknologer