« Tilbake til Ledige stillinger

Klar, kode, kjør! Bli med på en sommer utenom det vanlige!

Klar, kode, kjør! Bli med på en sommer utenom det vanlige!

 

Tech Summer Internship 2024 – 8 uker med faglige utfordringer!

Her får du som er IT- og datateknologistudent en fantastisk mulighet i ett av Norges største selskaper. Hos oss bidrar du til å lage løsninger som er viktige for hele verdikjeden i NorgesGruppen, og etter endt internship vil du sitte igjen med en innsikt og kompetanse om varehandel som vil gi deg et fortrinn videre i arbeidslivet.

Se hvordan det var å være summer intern 2022! Link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLujXvzGjE1yqO814NmY5tbljoOBja8yWK 

 

Hvorfor velge oss?

Du vil, i løpet av 8 uker, få jobbe med å løse relevante og reelle oppgaver fra et forretningsområde i NorgesGruppen. Du vil få muligheten til å være ansvarlig for leveranser i prosjekt hvor du vil jobbe innen bl.a. Big Data/analyse, AI og maskinlæring. Når internshipet er over, presenterer du prosjektet og resultatene for IT-avdelingen, og øvrige ledere i konsernet vårt.

Du vil få faglig påfyll gjennom presentasjoner og bedriftsbesøk, og det arrangeres sosiale aktiviteter slik at våre interns blir godt kjent.
Dette året har vi blant annet spilt minigolf, vært på Escape romme, hatt matkurs – «lag din egen dumpling», samt andre felles aktiviteter med andre interns i NorgesGruppen.

 

Åtte studenter, åtte uker

  • Oppstart 17.juni og avslutning 9.august 2024
  • To team, to ulike prosjekter innenfor IT
  • En mindre felles prosjektoppgave i samspill med våre interns på andre områder i NorgesGruppen. Dette er en tverrfaglig oppgave der alles innsikt og erfaring vil være verdifull. Om dere blir venner for livet gjenstår å se, men det er i alle fall sikkert at dere bygger nettverk å spille på i fremtiden
  • Faglig oppfølging og veiledning

 

Litt om deg:

  • Programmet passer for deg som er i gang med en utdannelse innenfor IT. Tidligere interns har også hatt annen ingeniør- eller realfagsutdanning, så ikke nøl med å søk om du har annen relevant kompetanse
  • Du er nysgjerrig, ambisiøs, innovativ og liker å jobbe analytisk
  • Du har godt humør og bidrar til resultater gjennom engasjement og initiativ
  • Du har lyst til å jobbe med systemer og programvare som påvirker hverdagen til millioner av nordmenn

 

Kjenner du det krible i tastaturfingrene?

Send oss en søknad! Fortell oss om områder du liker å jobbe med eller ønsker å lære mer om, og hvorfor akkurat du er en kandidat for et internship hos oss.

Legg ved karakterer og CV i søknaden din.

Søknadsfrist: 4.okt 2023

Sted: Vi holder til på Kalbakken i Oslo, i nye, moderne lokaler – kun et stenkast fra togstasjonen. Noe reising til NorgesGruppens hovedkontor på Skøyen må påregnes.

 

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer om oss kan du følge oss på Instagram; matforteknologer_norgesgruppen.
Vi kommer også på ulike karrieredager gjennom høsten (publiseres på Instagram), så huk tak i oss dersom du vil vite mer!

 

Ikke teknolog, men nysgjerrig på andre muligheter for internship i NorgesGruppen? Se her: https://www.norgesgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/?advertId=14861

 

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Mat til folket, er mat for teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

NorgesGruppen Data består av 220 medarbeidere. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Sulten på en spennende jobb? Vi byr på mat for teknologer.