« Tilbake til Ledige stillinger

Brenner du for matindustrien og ledelse?

Brenner du for matindustrien og ledelse?

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi behov for en ny avdelingsleder som får ansvaret for Norges største konditori hos oss på Furuset.

 

Slik vil du trives og lykkes hos oss:

Du trives som leder med det operative og administrative ansvaret for den daglige driften, dette ved å tilrettelegge for gode innspill fra dine medarbeidere, utviser mot og trygghet i lederrollen og god kunnskap i faget. Du holder fokus på kvalitetsarbeid, er bevisst på HMS og har erfaring med kostnadsoptimal drift og bemanning.

Du liker personal- og driftsansvar, og må følge opp kompetanseutvikling av egne medarbeidere.

 

Hvem er du?

Fagbrev som konditor er en fordel, men andre fagbrev fra matindustrien kan også være relevant. Gode analytiske evner og økonomisk forståelse for å ta gode beslutninger. Du må ha relevant erfaring fra bransjen, og vet at for å lykkes som avdelingsleder er samarbeid, kommunikasjon, pågangsmot og fleksibilitet grunnleggende ferdigheter.

  • Du er forbedringsorientert og har evne til å skape gode resultater gjennom andre.
  • Du har gode IT-ferdigheter.
  • Behersker norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig.

 

Hva kan vi tilby deg?

En sentral rolle i ledergruppen i et solid selskap med gode fremtidsutsikter. Profesjonelle og dyktige kollegaer og mulighet til faglig og personlig utvikling.

I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø, har lav turnover og har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell»

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er

  • Ekte
  • Glødende
  • Alltid forberedt
  • Helt i front.

En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

 

Om bakeriet:

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som også var en kjent baker i Oslo. Han åpnet sitt bakeri på Tøyen i Oslo i 1881 og hadde mange utsalg og serveringssteder i byen. Bakeriet ble en del av Bakers i 2006. I dag er vi spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene våre tryller frem de lekreste kaker.

Se www.bakehuset.no for mer informasjon om Bakehuset AS og Møllhausen Furuset

Søknad sendes snarest og behandles konfidensielt og fortløpende. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.