« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du lede en av landets beste ferskvareavdelinger? Jacob's Majorstuen søker ferskvaresjef!

Vil du lede en av landets beste ferskvareavdelinger? Jacob's Majorstuen søker ferskvaresjef!

Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og flinke ansatte som kan hjelpe med tips og råd til et bedre måltid. Nøkkelen til å skape dette er gode ledere som har kontinuerlig oppfølging av ansatte, gjennomfører grundig opplæring, fokuserer på salg og jobber aktiv med gode driftsrutiner i avdelingen. 

Jacob's Majorstuen søker nå etter ferskvaresjef. Som vår nye ferskvaresjef får du et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede ferskvareavdelingen sammen med resten av teamet. Har du erfaring som leder og vet hvordan du skal få et team til å prestere kan dette være jobben for deg.

Vi ser etter deg som er glad i god mat og kundeservice, men det er først og fremst godt lederskap som er hovedingrediens i din jobbhverdag. Du skal ansette, følge opp, motivere, legge til rette for og lede de fantastiske menneskene som jobber i vår ferskvareavdeling. Hos oss bugner det allerede med matkunnskap og kreativitet, så vår nye ferskvaresjef vil få i oppgave å lede våre ansatte slik at de kan skape gode handleopplevelser sammen med deg. 

Hos oss har vi herlig kresne kunder som vet hva de vil ha, og de forventer det beste av både varer og ansatte. Med Jacob's-skiltet på døra er vi en del av MENY, men får allikevel drive butikken slik at det ikke er noe tvil om at vi alltid skal gi kunden oppmerksomhet og service av første klasse. Vi skiller oss fra andre supermarkeder ved at vi er mer eksklusive og har flere spesialiteter når det gjelder mat, men vi har beina på jorda og alltid godt humør. Som ferskvaresjef på Jacob`s Majorstuen er du en del av MENY-Lauget, som har i oppgave å lete, lukte og smake seg frem til særegne lokale matskatter.

Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid.

Arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar for avdelingens medarbeidere
  • Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
  • Kontakt med leverandører og kunder
  • Salg og produktveiledning
  • Ansvar for daglig drift av avdelingen
  • Trygg mat og våre internkontrollrutiner
  • Svinn og kvalitetskontroll

Hvem er den vi søker etter?
Du vil lede et team på flere personer, så det er viktig at du allerede er trygg i rollen som leder. Vår viktigste ressurs er mennesker, og vi ønsker derfor en lagspiller som kan hjelpe oss å nå våre ambisjoner.

Du må jobbe i henhold til ferskvareavdelingens budsjett, og skal sammen med kjøpmann drifte butikken slik at vi når våre nøkkeltall. Det er derfor viktig at du har en god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt, og at du er en person med stor arbeidskapasitet.

Oppstart: 1.april 2022 eller etter nærmere avtale

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Hos Jacob's Majorstuen får du en utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I Jacobs er det gode muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Mathuset Jacob's har lange tradisjoner som en ferskvarebutikk med spesielt dyktige fagfolk og et enestående vareutvalg. Jacob's på Holtet har holdt til på samme adresse siden 1926. Høsten 2015 åpnet Jacob's på Majorstuen, som tidligere var Ultra Colosseum og Centra Colosseum. Butikkene har markert seg både lokalt, regional og internasjonalt med sine betjente avdelinger og utvalg av kjøtt, fisk, ost, delikatesse, frukt og grønt og spesialiteter fra inn- og utland. Butikkene omsetter for ca. 400 millioner og har rundt 180 medarbeidere.